O nama

Tušak grupa objedinjuje brendove Tušak pekare, Moja torta, Speci, Miralis i Tušak market i kao takva predstavlja jednog od najvećih proizvođača i distributera pekarskih i srodnih proizvoda u Ličko-senjskoj županiji.

Kroz tradiciju i inovaciju postižemo najviše standarde kvalitete kroz sve naše brendove i već 25 godina svakodnevno se razvijamo prateći trendove u tehnologiji i proizvodnji.

Misija

Svakodnevno stvaramo vrijednosti povezane s tradicijom. Vodeći brigu o održivom razvoju, etici u poslovanju, vrednujući dvosmjernu komunikaciju i prateći razvoj trendova, investiramo za nova zapošljavanja kao jedan od lidera Ličko-senjske županije. Naša misija obvezuje nas da budemo uvijek korak ispred drugih.

Vizija

Želimo postati prepoznatljivi i izvan granica Republike Hrvatske kroz naše inovativne proizvode i usluge. Želimo zahvaljujući novim tehnologijama pružiti više za dobrobit zajednice i čovječanstva, kroz sve poslovne aspekte našeg djelovanja.

Naše vrijednosti

Integritet

Stojimo iza svakog našeg poteza kao odraza naših ljudskih i moralnih vrijednosti, prije svega poštenja, obzirnosti i prihvaćanja.

Zajednica

Kao vodeća pekara u Ličko-senjskoj županiji, osjećamo obavezu vraćati našoj zajednici. Naše sirovine primarno dolaze iz lokalnih izvora kroz partnerstvo s lokalnim dobavljačima.

Ljudi

Naša ljudi su naša snaga. Prema svim našim zaposlenicima odnosimo se s maksimalnim poštovanjem i uvažavanjem, jer bez njih sve ovo ne bi bilo moguće.

Kvaliteta

Kod kvalitete ne radimo apsolutni nikakve kompromise. Svi naši proizvodi uvijek na police dolaze svježi, pečeni istog dana, a izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina iz lokalnih izvora.

Skip to content