Društveno odgovorno poslovanje

Brinemo o zajednici u kojoj poslujemo, uključujući
društvene projekte i zaštitu okoliša.

Kako bi u potpunosti bili odgovorni, mi u Tušak d.o.o. integriramo društvene, ekološke i etičke utjecaje poslovanja, ljudska prava i brigu za potrošače u svoje poslovne procese i temeljne strategije u bliskoj suradnji sa svojim dionicima u cilju povećanja zajedničke koristi za svoje potrošače, vlasnike, zaposlenike i ostale skupine dionika te društvo u cjelini, prepoznajući, prevenirajući te ublažavajući potencijalne nepovoljne utjecaje.

Zaštita okoliša

Poslovna politika i svi razvojni planovi i projekti u Tušak d.o.o. kreirani su sa zahtjevima zaštite okoliša i energetske učinkovitosti na umu. Prilikom našeg djelovanja nastojimo zaštititi životne i radne sredine u okviru održivog razvoja. Ulaganjem u zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Tušak d.o.o. ulaže u budućnost cijele zajednice. Naš odnos prema okolišu i energetskoj učinkovitosti obuhvaća:

  • stalno praćenje i usklađivanje s važećim zakonskim propisima RH i EU
  • provođenje mjera za trajno poboljšanje energetskog učinka
  • nabavu energetski učinkovitih proizvoda i usluga
  • utvrđivanje značajnih aspekata i utjecaja na okoliš te njihovu redovitu analizu
  • Odvajanje i pravilno sortiranje otpada nastalog prilikom poslovanja i nastojanje da se što veći udio reciklira

Živimo zeleno: Nove energije, stare recepture

S ponosom najavljujemo kako smo ove godine u naš cjelokupni proizvodni pogon u poduzetničkoj zoni Smiljansko polje, ali i naše matično prodajno mjesto na adresi Smiljanska 17 uveli solarne panele za…

Skip to content